Пропустити навігацію

Внутрішній аудит оцінив якість обслуговування громадян, які звертаються до Фонду

4iuye3wsdyzrrxg6yrdwnymwr  large 300x200 - Внутрішній аудит оцінив якість обслуговування громадян, які звертаються до ФондуВнутрішній аудит у восьми сервісних центрах області проведено протягом травня – червня цього року, аби оцінити якість обслуговування клієнтів Фонду.

 

Результати контрольного заходу свідчать, що з січня минулого року до травня 2020 року структурні підрозділи головного управління працювали над підвищенням якості прийому громадян і впровадженням єдиних стандартів обслуговування громадян.

 

Для приведення у відповідність до Стандартів обслуговування громадян в органах Пенсійного фонду біля приміщень сервісних центрів встановлено пандуси, звукові маячки типу «метроном», кнопки виклику, розміщено тактильні інформаційні покажчики шрифтом Брайля. Для людей з порушенням зору марковані зони потенційної небезпеки.

 

Працівники сервісних центів постійно проводять у районах інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо надання послуг в електронній формі та нових сучасних сервісів Фонду (реєстрація на порталі електронних послуг, смс-інформування, призначення / перерахунок пенсії в «одне відвідування» та ін).

 

За результатами проведеного аудиторського дослідження надано рекомендації, прийняті відповідальними особами до виконання.

background Layer 1