Пропустити навігацію

Кабінетом Міністрів України прийнято постанову «Про внесення змін до Порядку сплати збору на обов’язкове державне пенсійне страхування з окремих видів господарських операцій»

23 вересня 2020 року Кабінет Міністрів України прийняв постанову № 866 «Про внесення змін до Порядку сплати збору на обов’язкове державне пенсійне страхування з окремих видів господарських операцій».

Постановою врегульовано питання щодо встановлення факту придбання житла вперше та створення механізму реалізації права громадян, які придбавають житло вперше, на передбачене Законом України «Про збір на обов’язкове державне пенсійне страхування» звільнення від сплати збору на обов’язкове державне пенсійне страхування.

Зокрема уточнено, які документи потрібно надати особі для звільнення від сплати збору на обов’язкове державне пенсійне страхування. З текстом постанови можна ознайомитись за посиланням: https://www.kmu.gov.ua/npas/pro-vnesennya-zmin-do-poryadku-splati-zboru-na-obovyazkove-derzhavne-pensijne-strahuvannya-z-okremih-vidiv-gospodarskih-operacij-866230920

 

 

 

 

 

 

background Layer 1