Пропустити навігацію

Міжнародний день боротьби з корупцією-2020 в Головному управлінні Фонду

Міжнародний день боротьби з корупцією щорічно відзначається дев’ятого грудня за ініціативи Організації Об’єднаних Націй.

 

Цього дня 2003 року в мексиканському місті Мерида на політичній конференції була відкрита для підписання Конвенція ООН проти корупції (Ухвалена Генеральною асамблеєю ООН 31 жовтня 2003 року). Вона набула чинності 14 грудня 2005 року як міжнародний правовий документ, обов’язковий до виконання. Україна ратифікувала Конвенцію 18 жовтня 2006 року.

 

У Головному управлінні Пенсійного фонду України в Черкаській області постійно вживаються заходи щодо запобігання корупційних правопорушень, мінімізації причин та умов, які сприяють їх виникненню.

 

Постійно проводиться інформаційно-роз’яснювальна та навчальна робота щодо застосування положень Закону України «Про запобігання корупції». Так, протягом 2020 року з державними службовцями Головного управління проведено 31 семінар, нараду, навчання, лекцію тощо. Крім того, працівники сектору з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління надали 241 індивідуальну консультацію з антикорупційного законодавства.

 

Онлайн-тестування державних службовців для визначення рівня знань антикорупційного законодавства та законодавства про державну службу відбулося другого грудня. Усі державні службовці пройшли його успішно.

 

Напередодні Міжнародного дня боротьби з корупцією в Головному управлінні проведено нараду в режимі відеозв’язку з керівниками структурних підрозділів. Завідувач сектору з питань запобігання та виявлення корупції Дмитро Тимошин поінформував про результати проведення заходів із нагоди Міжнародного дня боротьби з корупцією в Головному управлінні Фонду на Черкащині та деяких інших заходів антикорупційного спрямування.

 

Робота щодо запобігання порушень антикорупційного законодавства в Головному управлінні Фонду в області триватиме надалі.

DSC 0725  - Міжнародний день боротьби з корупцією-2020 в Головному управлінні Фонду

background Layer 1