Пропустити навігацію

Черкаським медикам розповіли про пенсійне законодавство

Новації пенсійного законодавства дізналися працівники Черкаського обласного онкологічного диспансеру. Лекцію для них провела заступник начальника управління пенсійного забезпечення Тетяна Коваль.

 

Представник Фонду поінформувала учасників заходу про діяльність сервісних центрів у районах, особливості прийому громадян під час карантину. Наголосила, що більшість послуг можна отримати дистанційно – за допомогою порталу електронних послуг Пенсійного фонду України або за телефонами «гарячих ліній».

 

Також Тетяна Коваль акцентувала увагу на основних змінах у пенсійному законодавстві. Зважаючи на інтерес аудиторії, детальніше зупинилася на призначенні пільгової пенсії працівникам, робочі місця яких належать до Списку № 1 та № 2.

 

Медики цікавилися призначенням пенсії за вислугу років та можливістю отримання одноразової грошової допомоги в розмірі 10 місячних пенсій працівникам, які не скористалися правом виходу на пенсію за вислугу років. Фахівець Фонду відповіла на всі запитання і надала кваліфіковані консультації.  

IMG dd35ed541ee068bcc2e26d7ba9988628 V  - Черкаським медикам розповіли про пенсійне законодавство

background Layer 1