Пропустити навігацію

Березневі перерахунки обговорили в радіоетері Канівщини

Kan1v foto - Березневі перерахунки обговорили в радіоетері КанівщиниУ прямому етері радіо «Магніт», присвяченому особливостям індексації пенсії з першого березня цього року, взяли участь представники Пенсійного фонду Канівщини – Олег Вербук і Людмила Ганненко.

 

Фахівці докладно розповіли про механізм березневої індексації пенсії, майбутні перерахунки пенсії в цьому році. Акцентували, що в одержувачів пенсії, призначеної згідно з Законом України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування», які мають повний страховий стаж (35 років – чоловіки та 30 років – жінки), розмір пенсійної виплати не може бути нижчим від 2 200 гривень.

 

Начальник  відділу обслуговування громадян № 8 Олег Вербук зазначив, що з огляду на карантинні обмеження, більшість питань можна вирішити дистанційно, не відвідуючи сервісний центр. Для цього необхідно зареєструватися на вебпорталі Пенсійного фонду України з ключем кваліфікованого електронного підпису (КЕП). Обравши саме такий спосіб авторизації, людина може скористатися повним спектром електронних послуг Фонду. 

 

Під час прямого етеру радіослухачі мали змогу поставити свої запитання, Олег Вербук разом із спеціалістом відділу перерахунків пенсій № 2 Людмилою Ганненко надали кваліфіковані відповіді.

background Layer 1