Пропустити навігацію

Інформаційну кампанію «Електронні сервіси Фонду – ваша цифрова підтримка» реалізували пенсійники Черкащини

Zastavka tsyfr gramotn 300x212 - Інформаційну кампанію «Електронні сервіси Фонду – ваша цифрова підтримка» реалізували пенсійники ЧеркащиниЄвропейський тиждень цифрової грамотності відзначили фахівці Головного управління Фонду в Черкаській області. Аби якомога більше людей дізналися про електронні сервіси та почали користуватися вебпорталом Фонду, працівники організували інформаційну кампанію «Електронні сервіси Фонду – ваша цифрова підтримка».

 

Наймасштабнішими заходами були флешмоби: 2 – відбулися в Черкасах, 15 – провели в сервісних центрах області.

 

«Слоган флешмобів «Вебпортал Пенсійного фонду – корисна інформація для вашої користі!» – не просто слова. Ми закликаємо всіх громадян бути уважними, свідомими та відповідальними у виборі способу працевлаштування. Переконуємо обирати саме офіційне працевлаштування та дбати про своє майбутнє. Це є істинною місією вебпорталу електронних послуг».

 

Презентували електронні сервіси й під час особистих та онлайн-зустрічей з молоддю, пенсіонерами, роботодавцями та застрахованими особами. Їх на Черкащині відбулося 13.

 

На запитання громадян щодо користування окремими сервісами представники Фонду відповідали під час 10 тематичних телефонних «гарячих ліній». Одна з них відбулася за участі начальника управління інформаційних систем та електронних реєстрів Людмили Хижняк. Навіщо запроваджена електронна трудова книжка, фахівчиня розповіла не лише по телефону, а й у відеоформаті – на каналі Головного управління на відеохостингу «Ютуб» (https://youtu.be/TB2eAxzgx5I). Там же розміщено відеороз’яснення заступника начальника Головного управління Олександра Супряги про мобільний додаток «Пенсійний фонд» (https://youtu.be/44xwm0XwhVM).

 

Тема цифрової обізнаності звучала в радіоетерах, учасниками десятьох були представники Фонду. У друкованих медіа оприлюднено 11 матеріалів про електронні сервіси, 81 – на сайтах місцевої влади та соціальних партнерів.

 

«Електронні сервіси розроблені для того, щоб люди могли швидко вирішити свої питання. Бути мобільним і обізнаним про новації, запроваджені Пенсійним фондом, – це сьогодні не лише про безпеку, а й про можливість ефективно керувати своїм життям».

 

Фото можна переглянути за покликанням: https://www.pfu.gov.ua/ck/322612-informatsijnu-kampaniyu-elektronni-servisy-fondu-vasha-tsyfrova-pidtrymka-realizuvaly-pensijnyky-cherkashhyny/

 

background Layer 1