Пропустити навігацію

Потенціал наповнення бюджету – у розвитку національної економіки

27 липня 2021 року заступник начальника Головного управління Пенсійного фонду України в Черкаській області Віталій Таран взяв участь у спільному розширеному онлайн-засіданні громадських організацій України та Правління Всеукраїнської громадської організації «Український союз промисловців і підприємців» під головуванням Анатолія Кінаха за участі Першого віцепрем’єр-міністра ‑ Міністра економіки України Олексія Любченка.

 Учасників заходу поінформували про соціально-економічну ситуацію в країні за підсумками першого півріччя 2021 року, а також щодо оцінки можливостей та ризиків для відновлення вітчизняної економіки в умовах тривання негативного впливу наслідків пандемії COVID-19.

На засіданні відзначили, що відновлення економіки країни відбувається обмежено повільними темпами. Бракує реалізованих структурних змін та ефективного правового захисту підприємців.

Обговорили шляхи підтримки промислового виробництва та прийняли ряд рішень, які сприятимуть розвитку економіки України в цілому.

Питання, які розглянули на нараді, є актуальними і для системи Пенсійного фонду України. Оскільки, розвиток економіки впливає не лише на наповнення бюджету держави, а й на наповнення бюджету Пенсійного фонду України.

1 1 - Потенціал наповнення бюджету – у розвитку національної економіки

 

2 1 - Потенціал наповнення бюджету – у розвитку національної економіки

 

 

background Layer 1