Пропустити навігацію

Дев’ять місяців роботи Фонду на Черкащині проаналізували на колегії при начальнику Головного управління

Підсумки роботи за дев’ять місяців 2021 року підбили під час онлайн-засідання колегії, яке відбулося в Головному управлінні Пенсійного фонду України в Черкаській області.

Начальник Головного управління Світлана Зінник поінформувала, що роботу фахівців високо оцінили у Пенсійному фонді України. За результатами рейтингової оцінки Головне управління посіло третє місце серед колег у регіонах. Розповіла про основні завдання, на яких акцентовано увагу учасників засідання Правління Пенсійного фонду України.

Заступник начальника Головного управління Олександр Супряга доповів про пенсійне забезпечення громадян регіону, надання їм пенсійних послуг, правову та позовну роботу Головного управління, роботу з інформаційними системами та електронними реєстрами, господарське забезпечення та проведення ремонтних робіт  приміщень у поточному році. Із початку року призначено 14 896 пенсій, за заявами пенсіонерів проведено 25 098 перерахунків пенсії. Із загальної кількості справ, які мають бути оцифровані та валідовані, оцифровано вже 126 288 пенсійних справ, або 101,5 % планового показника.

В області облаштовано 68 віддалених робочих місць. За 9 місяців 2021 року, відповідно до графіків роботи, на віддалених робочих місцях надано 2 776 послуг із використанням ключів захищеного доступу (е-Token).

Під час колегії обговорили результати роботи щодо проведення перевірок документів, наданих для призначення (перерахунку) пенсії, технологічний розвиток інформаційних ресурсів та впровадження інформаційних технологій Пенсійного фонду України.

Заступник начальника Головного управління Віталій Таран поінформував про погашення заборгованості зі сплати платежів до Пенсійного фонду України та єдиного соціального внеску, роботу із застрахованими особами. На 01.10.2021 заборгованість з обов’язкових платежів до Пенсійного фонду України мають 357 платників області на суму 130,3 млн грн. Порівняно з початком 2021 року заборгованість зменшилася на 23,2 млн грн, або на 15,1 %.

За 9 місяців 2021 року проведено моніторинг звітності страхувальників за І і ІІ квартали 2021 року та надіслано інформацію про можливі порушення законодавства про оплату праці Управлінню Держпраці та Головному управлінню Державної податкової служби у Черкаській області. У результаті вжитих заходів із початку року легалізовано понад 6 тисяч робочих місць. Загальна сума надходжень від легалізації за 9 місяців 2021 року становить 8,4 млн грн. 

Керівники сервісних центрів регіону поділилися досвідом роботи щодо обслуговування громадян в умовах карантинних обмежень. Акцентували, що важливо доступно інформувати людей про те, як скористатися послугами Фонду завдяки електронним сервісам, чому слід ретельно дотримуватися протиепідемічних заходів у сервісних центрах, як можна убезпечити себе і рідних від захворювання на коронавірусну хворобу. 

Світлана Зінник зазначила, що до кінця року фахівці Фонду мають зосередити увагу на виконанні всіх поставлених Пенсійним фондом завдань, підвищенні якості обслуговування громадян, популяризації електронних сервісів, збільшенні кількості користувачів вебпорталом електронних послуг та активізації інформаційно-роз’яснювальної кампанії щодо актуальних питань пенсійної сфери. Акцентувала, що необхідно контролювати всі показники діяльності, аби забезпечити роботу Головного управління на такому ж високому рівні.

1 - Дев’ять місяців роботи Фонду на Черкащині проаналізували на колегії при начальнику Головного управління

2 - Дев’ять місяців роботи Фонду на Черкащині проаналізували на колегії при начальнику Головного управління

3 - Дев’ять місяців роботи Фонду на Черкащині проаналізували на колегії при начальнику Головного управління

4 - Дев’ять місяців роботи Фонду на Черкащині проаналізували на колегії при начальнику Головного управління

5 - Дев’ять місяців роботи Фонду на Черкащині проаналізували на колегії при начальнику Головного управління

6 - Дев’ять місяців роботи Фонду на Черкащині проаналізували на колегії при начальнику Головного управління

7 - Дев’ять місяців роботи Фонду на Черкащині проаналізували на колегії при начальнику Головного управління

8 - Дев’ять місяців роботи Фонду на Черкащині проаналізували на колегії при начальнику Головного управління

9 - Дев’ять місяців роботи Фонду на Черкащині проаналізували на колегії при начальнику Головного управління

10 - Дев’ять місяців роботи Фонду на Черкащині проаналізували на колегії при начальнику Головного управління

11 - Дев’ять місяців роботи Фонду на Черкащині проаналізували на колегії при начальнику Головного управління

 

background Layer 1