Пропустити навігацію

Пенсійники Черкащини визначили пріоритети роботи на наступний рік

Сьогодні, 30 грудня 2021 року, в Головному управлінні Пенсійного фонду України в Черкаській області відбулося онлайн-засідання колегії при начальнику Головного управління.

 

Учасники колегії обговорили питання щодо опрацювання у 2021 році рекомендацій, наданих Міністерством фінансів України, стану організації інформаційно-роз’яснювальної роботи з громадськістю в Головному управлінні Фонду в регіоні та визначили пріоритети роботи на 2022 рік.

 

Начальник управління пенсійного забезпечення Тетяна Коваль поінформувала, що упродовж 2021 року перевірено 6 136 рекомендацій Міністерства фінансів України за результатами верифікації пенсійних виплат, недоплат та переплат не виявлено.

 

Світлана Павленко, завідувач сектору організаційно-інформаційної роботи, повідомила, що система комунікацій – важливий напрям роботи Головного управління Фонду в області, спрямований на підтримку зв’язків з громадськістю, ознайомлення жителів регіону з чинним пенсійним законодавством та змінами до нього.

Зауважила, що вже другий рік поспіль акцент у роз’яснювальній роботі зроблено на дистанційних формах інформування та популяризації електронних сервісів Пенсійного фонду України. Проаналізувала роботу працівників сервісних центрів області щодо проведення інформаційно-роз’яснювальних заходів.

 

Заступник начальника Головного управління Віталій Таран поінформував, що Пенсійним фондом України визначено такі пріоритети роботи системи на 2022 рік:

  • забезпечення стійкості фінансового стану Пенсійного фонду України, відповідальне проведення виплат;
  • цифровий розвиток, цифрова трансформація і цифровізація діяльності;
  • вдосконалення роботи щодо надання послуг населенню;
  • впровадження ефективного управління ризиками при виконанні повноважень та реалізація державної антикорупційної політики.

Учасники засідання обговорили основні завдання Головного управління на наступний рік та шляхи їх ефективної реалізації. Члени колегії схвалили проєкт плану роботи Головного управління на 2022 рік.

 

Начальник Головного управління Світлана Зінник підбила підсумки колегії та наголосила, що для успішної реалізації всіх пріоритетних завдань на наступний рік, досягнення високих рейтингових показників у роботі необхідна злагоджена професійна робота працівників Головного управління, активна співпраця з органами місцевої влади та територіальними громадами.

1 2 - Пенсійники Черкащини визначили пріоритети роботи на наступний рік

 

2 na zastavku - Пенсійники Черкащини визначили пріоритети роботи на наступний рік

 

3 1 - Пенсійники Черкащини визначили пріоритети роботи на наступний рік

 

4 - Пенсійники Черкащини визначили пріоритети роботи на наступний рік

 

5 - Пенсійники Черкащини визначили пріоритети роботи на наступний рік

 

6 - Пенсійники Черкащини визначили пріоритети роботи на наступний рік

background Layer 1