Пропустити навігацію

Хилик Тетяна Петрівна – заступник начальника Головного управління Пенсійного фонду України в Черкаській області

Hylyk e1707650177773 241x300 - Хилик Тетяна Петрівна – заступник начальника Головного управління Пенсійного фонду України в Черкаській областіНародилася 1972 року в селищі Надійний.

Має вищу освіту. Закінчила у 2006 році Приватний вищий навчальний заклад «Європейський університет» за спеціальністю «Облік і аудит».

Із 1990 до 2002 року працювала інспектором, спеціалістом  Управління праці та соціального захисту населення виконкому Придніпровської районної у м. Черкаси ради.

У органах Пенсійного фонду України працює з 2002 року.

Протягом 2002 – 2022 років обіймала посади головного спеціаліста, начальника відділу з призначення пенсій Управління Пенсійного фонду України в Придніпровському районі м. Черкаси, заступника начальника управління та першого заступника начальника Управління Пенсійного фонду України в Черкаському районі, начальника Черкаського відділу обслуговування громадян № 1, начальника відділу методології та організації роботи з обслуговування громадян Головного управління, начальника управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України  в Черкаській області.

Із вересня 2022 року призначена на посаду заступника начальника Головного управління Пенсійного фонду України в Черкаській області.

background Layer 1