Пропустити навігацію

Чому зручно користуватися веб-порталом Фонду та як уникнути помилок під час надання звітності – пояснювали бухгалтерам Канівщини

Семінар для бухгалтерів підприємств за участю фахівців Канівського відділу обслуговування громадян відбувся у Канівському міськрайонному Центрі зайнятості.

Заступник начальника відділу обслуговування громадян Тетяна Проскурякова розповіла про можливості та переваги реєстрації страхувальників і застрахованих осіб на веб-порталі Пенсійного фонду України. Поінформувала про перерахунок пенсійних виплат із першого січня 2019 року та наголосила: проконсультуватися у фахівців Фонду, крім особистого звернення, можна також за номером телефону «гарячої лінії» та за допомогою Skype-зв’язку.

Головні спеціалісти відділу супроводження інформаційних систем та електронних реєстрів Любов Витвицька та Марина Смакограй надали роз’яснення щодо порядку відображення в звітності нарахування єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування з метою уникнення подання помилкових звітів від фізичних осіб-підприємців. Детальніше зупинилися на шляхах усунення допущених помилок страхувальниками, які були виявлені під час проведення Пенсійним фондом верифікації даних в Реєстрі застрахованих осіб.

Учасники заходу отримали вичерпні відповіді на свої запитання та інформаційні буклети.

123456789 - Чому зручно користуватися веб-порталом Фонду та як уникнути помилок під час надання звітності – пояснювали бухгалтерам Канівщини

background Layer 1