Пропустити навігацію

У Городищі під час «круглого столу» обговорили зміни у пенсійному законодавстві

Засідання «круглого столу» за участю начальника Городищенського відділу обслуговування громадян Оксани Чуй, заступника начальника відділу обслуговування громадян Любові Войцешко, голови районної ради ветеранів Сергія Каюкіна, голови міської ради ветеранів Миколи Панасенка відбулося вчора в Городищенській раді ветеранів.

Під час заходу обговорено зміни у пенсійному законодавстві та порядок перерахунку військових пенсій. Фахівці Фонду акцентували, що цьогоріч продовжиться ініційоване Урядом підвищення пенсії колишнім військовослужбовцям.

Оксана Чуй поінформувала присутніх про перерахунок пенсії з першого березня цього року. Зазначила, що пенсії, призначені на загальних підставах, буде підвищено у зв’язку із зростанням середньої заробітної плати в Україні (у 2018 році порівняно з 2017 роком) та з урахуванням рівня інфляції в 2018 році.

Представники Фонду наголосили, що аби вирішити питання щодо свого пенсійного забезпечення, не обов’язково особисто йти до відділу обслуговування громадян. Можна проконсультуватися з фахівцем онлайн – за допомогою Skype-зв’язку, або ж отримати необхідну інформацію, зареєструвавшись на веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України.

zfhl - У Городищі під час «круглого столу»  обговорили зміни у пенсійному законодавстві

background Layer 1