Пропустити навігацію

Держслужбовцям – про пенсійне забезпечення

Особливості призначення пенсії та зміни в пенсійному законодавстві повідомила начальник Черкаського відділу обслуговування №1 Тетяна Хилик держслужбовцям Регіонального відділення Фонду державного майна України в Черкаській області.

Начальник відділу Тетяна Хилик поінформувала про складові пенсії, основні закони, згідно з якими її призначають різним категоріям громадян, ознайомила з  особливостями трирівневої пенсійної системи. Зважаючи на аудиторію, детальніше пояснила особливості призначення пенсії держслужбовцям.

Представник Фонду окреслила основні аспекти пенсійної реформи в Україні, наголосила, що пенсійний вік не підвищився, але збільшилася тривалість страхового стажу, необхідного для виходу на пенсію. Саме тому важливо не лише багато працювати, а й наполягати на офіційному працевлаштуванні.

Держслужбовці цікавилися порядком призначення пенсії та зарахування страхового стажу і заробітної плати для визначення розміру пенсії. На всі запитання учасники зустрічі отримали вичерпні відповіді.

IMG 2580 - Держслужбовцям – про пенсійне забезпечення

background Layer 1