Пропустити навігацію

У районах триває робота над легалізацією зарплати

Засідання міжвідомчої комісії райдержадміністрації з питань протидії корупції, детінізації заробітної плати та робочої групи з питань забезпечення реалізації рішень, спрямованих на підвищення рівня оплати праці та дотримання норм законодавства в частині мінімальної заробітної плати, відбулися в Городищенському і Тальнівському районах.

У нарадах взяли участь керівники підприємств, фізичні особи-підприємці, які за даними звітності за грудень 2018 року виплачували заробітну плату застрахованим особам менше законодавчо встановленого розміру. Заслухано їхні звіти та пояснення щодо можливості підвищення заробітної плати.

Учасникам заходу повідомили, що основною метою  роботи комісії є забезпечення виконання рішення Уряду щодо підвищення мінімальної заробітної плати та оперативного реагування щодо порушення керівниками підприємств трудових прав громадян.

Представники Фонду наголосили на дотриманні законодавства щодо виплати заробітної плати в розмірі не менше законодавчо встановленого мінімуму та важливості правильного заповнення звітності.

Foto 1 - У районах триває робота над легалізацією зарплати

Foto 2 - У районах триває робота над легалізацією зарплати

background Layer 1