Пропустити навігацію

На Канівщині проведено зустріч із громадянами Ліплявської об’єднаної територіальної громади

 Черговий прийом громадян відбувся в селі Ліпляво Канівського району. Із жителями об’єднаної територіальної громади та працівниками громади зустрілася головний спеціаліст відділу обслуговування громадян Мирослава Штепа-Саврас.

 Фахівець Фонду розповіла про порядок призначення та перерахунку пенсії залежно від страхового стажу та розміру заробітної плати, наголосила на перевагах легальної зайнятості та необхідності дотримання законодавства про працю. Також поінформувала про перерахунок пенсії з березня 2019 року.

Мирослава Штепа-Саврас ознайомила громадян із можливостями веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду України, пояснила порядок оформлення електронного пенсійного посвідчення та його переваги. Поінформувала про виплату Пенсійним фондом коштів для розрахунку за комунальні послуги одержувачам субсидій, які є пенсіонерами.

Довідково: До складу Ліплявської об’єднаної територіальної громади входять три села: Ліпляво, Келеберда та Озерище. Усього в них проживає 3 177 громадян, із них 976 – пенсіонери.

IMG 20190214 110004 - На Канівщині проведено зустріч із громадянами Ліплявської об'єднаної територіальної громади

background Layer 1