Пропустити навігацію

«Поважай свою працю – захищай свої права»: на Черкащині провели флешмоб на підтримку легального працевлаштування

«Легальне працевлаштування – це впевненість у завтрашньому дні та можливість отримувати соціальні гарантії», – переконували сьогодні під час флешмобу на ринку «Центральний» працівники головного управління Фонду в Черкаській області.

Увагу містян відразу привернули гасла «Від вашої позиції сьогодні залежить ваше завтра», «Нелегальна заробітна плата – втрачена пенсія!», «Зарплата «в конверті» – робота без гарантій» та листівки, які роздавали учасники флешмобу відвідувачам та працівникам ринку. Фахівці наголошували: не можна бути байдужими до свого ж майбутнього, особливо усвідомлюючи негативні наслідки отримання зарплати «в конверті». Користуючись нагодою, люди розпитували, як можна вплинути на роботодавця, де дізнатися, чи зараховується страховий стаж та які документи необхідні для укладення договору про добровільну участь у системі загальнообов’язкового державного соціального страхування.

Цього разу громадяни справді зацікавилися інформаційною акцією, жваво обговорювали між собою порушену проблему та шляхи її вирішення. Завдяки активній інформаційно-роз’яснювальній роботі серед населення вдається сформувати позитивне ставлення до легального працевлаштування. Фахівці Фонду сподіваються, що проведений флешмоб спонукає до конкретних дій, після яких кількість офіційно працевлаштованих громадян значно збільшиться.

Довідково. Із початку року в Черкаській області проведено понад 30 флешмобів на підтримку легального працевлаштування та отримання офіційної заробітної плати.

1 2 - «Поважай свою працю – захищай свої права»: на Черкащині провели флешмоб на підтримку легального працевлаштування2 2 - «Поважай свою працю – захищай свої права»: на Черкащині провели флешмоб на підтримку легального працевлаштування3 1 - «Поважай свою працю – захищай свої права»: на Черкащині провели флешмоб на підтримку легального працевлаштування4 1 - «Поважай свою працю – захищай свої права»: на Черкащині провели флешмоб на підтримку легального працевлаштування5 1 - «Поважай свою працю – захищай свої права»: на Черкащині провели флешмоб на підтримку легального працевлаштування6 1 - «Поважай свою працю – захищай свої права»: на Черкащині провели флешмоб на підтримку легального працевлаштування

background Layer 1