Пропустити навігацію

На Черкащині триває робота щодо погашення заборгованості

Погашення заборгованості з платежів до Пенсійного фонду та органів Державної фіскальної служби обговорили на нараді з арбітражними керуючими, яка відбулася сьогодні в головному управлінні Фонду в Черкаській області.

Участь у нараді з семи запрошених взяли четверо арбітражних керуючих, які доповіли про проведену роботу по 10 підприємствах, які мають заборгованість із єдиного соціального внеску до Державної фіскальної служби та по платежах до Пенсійного фонду. Також арбітражні керуючі надали письмові звіти по підприємствах, які перебувають у процедурах банкрутства.

На нараді обговорено можливості погашення заборгованості до Пенсійного фонду і Державної фіскальної служби, зокрема за результатами укладення мирових угод, реалізації (продажу) майна та дебіторської заборгованості.

– Одним із основних завдань органів Пенсійного фонду є погашення боргів із ЄСВ та платежів до Фонду, – наголосила начальник головного управління Світлана Зінник. – Оскільки заборгованість підприємств, які перебувають у стадії банкрутства, з обов’язкових платежів, що адмініструють органи Фонду, становить 44,3 %, сподіваємося, що результатом цієї зустрічі будуть активні дії арбітражних керуючих під час проведення процедур банкрутства, що сприятиме наповненню бюджету Пенсійного фонду.

Найближчим часом органи Фонду і Державної фіскальної служби проведуть вищезазначені заходи по всіх підприємствах-банкрутах, які мають заборгованість із єдиного соціального внеску.

DSC 0117  e1534482799373 - На Черкащині триває робота щодо погашення заборгованості

background Layer 1