Пропустити навігацію

Черкаські пенсійники взяли участь у семінарі для людей з інвалідністю

Семінар на тему: «Змінюючи ставлення до людей з інвалідністю, ми змінюємо державу» відбувся вчора в обласному краєзнавчому музеї. Пенсійне законодавство роз’яснила присутнім начальник Черкаського відділу обслуговування громадян Тетяна Хилик.

Представник Фонду поінформувала про зміни в пенсійному законодавстві, наголосила на необхідності офіційного оформлення з роботодавцем трудових відносин під час прийому на роботу, можливості оперативного отримання роз’яснень спеціалістів за номером «гарячої» телефонної лінії, за допомогою Skype-зв’язку, розповіла, як зареєструватися на веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України.

Інформація викликала жваве обговорення серед присутніх. Тетяна Хилик надала кваліфіковані відповіді на запитання, які виникли під час розмови, та на прохання пенсіонерів навела приклади проведення перерахунку, враховуючи їх стаж та заробітну плату.

1 4 - Черкаські пенсійники взяли участь у семінарі для людей з інвалідністю2 4 - Черкаські пенсійники взяли участь у семінарі для людей з інвалідністю

background Layer 1