Пропустити навігацію

Про перерахунок пенсії у липні 2019 року – у прямому ефірі “Радіо “Магніт” на Канівщині

Про особливості  перерахунку пенсії із 1 липня дізналися жителі міста Канів та Канівського району в прямому ефірі місцевого “Радіо “Магніт”.

У спілкуванні з радіослухачами взяли участь начальник Канівського відділу обслуговування громадян Олег Вербук та начальник відділу з питань призначення та перерахунків пенсій Людмила Ганненко.

Фахівці – пенсійники детально розповіли про проведення перерахунку пенсії у липні, про роботу Канівського сервісного центру. Повідомили, що головне управління Пенсійного фонду України в Черкаській області створює усі належні умови, щоб люди поважного віку відчували увагу до себе і своїх проблем, отримували зрозумілі та аргументовані консультації, вчасно ознайомлювалися з нормативно-правовими документами.

Слухачі, які телефонували у студію під час прямого ефіру, цікавилися, чи підвищилися пенсійні виплати особам, які отримують пенсії на загальних підставах та мають великий страховий стаж, як змінився розмір пенсії по інвалідності особам, які брали участь у ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи, який розмір мінімальної та максимальної пенсії з 1 липня 2019 року. На всі запитання слухачів були надані кваліфіковані відповіді.

На завершення радіоефіру керівник сервісного центру нагадав громадянам Канівщини про можливість отримувати інформацію з актуальних пенсійних питань онлайн. Звернувся до роботодавців міста Канева та району з проханням зареєструватися на веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України та користуватися інформацією, яка міститься в «Кабінеті роботодавця». Наприклад, самостійно формувати довідку про страховий стаж осіб, які перебувають у трудових відносинах, для розрахунку суми лікарняних.

Довідково: на Канівщині перебувають на обліку 15 892 пенсіонери.

889 роботодавців міста та району нараховують заробітну плату 8 619 застрахованим особам.    

Із 726 юридичних осіб, зареєстрованих в області на веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України – 32 юридичні особи Канівщини.

IMG 20190716 134021 - Про перерахунок пенсії у липні 2019 року – у прямому ефірі “Радіо “Магніт” на Канівщині
rpt
background Layer 1