Пропустити навігацію

Із арбітражними керуючими – про погашення заборгованості

Погашення заборгованості з платежів до Пенсійного фонду обговорили сьогодні на нараді з арбітражними керуючими, яка відбулася в головному управлінні Фонду в Черкаській області.

У нараді взяв участь начальник відділу з питань банкрутства Головного територіального управління юстиції у Черкаській області Дмитро Хакало.

Під час заходу проаналізовано стан погашення заборгованості із заробітної плати та платежів до головного управління Фонду на підприємствах-банкрутах та основні причини, що перешкоджають виплаті заборгованості кредиторам. Також обговорили проблемні питання під час проведення процедури банкрутства ЗАТ «Рось», ВАТ «Золотоношам’ясо», КП «Черкасимедтранс», КС «Імперія», ТОВ «Українські національні напої», ТОВ «Дельта-ЛТД», Смілянського комунального виробничого підприємства «Комунальник».

На Черкащині в процедурах банкрутства знаходиться 42 боржника із заборгованістю на загальну суму 19 051,0 тис. грн. Оскільки від стану погашення заборгованості залежить наповнення бюджету Фонду, арбітражним керуючим наголошено на необхідності активізації роботи в цьому напрямку.

DSC 0645  - Із арбітражними керуючими – про погашення заборгованості
????????????????????????????????????
background Layer 1