Пропустити навігацію

На засіданні робочої групи йшлося про реалізацію проекту “Сільське відділення”

 IMG 3427 - На засіданні робочої групи йшлося про реалізацію проекту “Сільське відділення”Начальник Носівського відділу з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій Ніжинського об’єднаного управління пенсійного фонду України Надія Голенач взяла участь у засіданні робочої групи з вивчення та вирішення питань щодо реформування об’єктів поштового зв’язку філії Чернігівська дирекція ПАТ “Укрпошта”. Засідання відбувалося під головуванням голови Носівської райдержадміністрації Вікторії Вершняк.

Суть проекту полягає в тому, що замість стаціонарних відділень у переважній більшості сіл району працюватиме пересувний пункт. Передбачається, що за день бригада побуває у кількох населених пунктах і надасть всі потрібні поштові послуги.

Члени робочої групи обговорили новації поштового зв’язку, можливі проблеми при їх впровадженні на території району та висунули пропозиції щодо роботи пересувних поштових відділень.

Надія Голенач зазначила, що кількість отримувачів пенсій через відділення поштового зв‘язку по району становить майже 5,7 тисяч осіб, поштовий збір за місяць складає 154,1 тис.грн.

IMG 3424 - На засіданні робочої групи йшлося про реалізацію проекту “Сільське відділення”

background Layer 1