Пропустити навігацію

Освітня діяльність

    Організовано підвищення рівня професійної компетенції для працівників Фонду в області. 60 спеціалістів області підвищили свою кваліфікацію за програмами тематичних короткотермінових семінарів в Чернігівському центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій.

     На базі навчально-методичного центру Державного підприємства “Інформаційний центр персоніфікованого обліку Пенсійного фонду України” шляхом участі у семінарах-нарадах було підвищено кваліфікацію працівників головного та підвідомчих управлінь Пенсійного фонду України в Чернігівській області в кількості – 8 осіб.

     В рамках підвищення кваліфікації організовано проведення та участь державних службовців головного та підвідомчих управлінь Пенсійного фонду України в Чернігівській області у  І турі Всеукраїнському конкурсі «Кращий державний службовець». В конкурсі прийняли участь: в номінації «Кращий керівник» – 8 осіб, в номінації «Кращий спеціаліст»  – 12.

background Layer 1