Пропустити навігацію

В майбутнє — з упевненістю

У Бобровицькому об’єднаному управлінні Пенсійного фонду України проведено заняття в “Школі майбутнього пенсіонера”.

Цей зfoto 1024x910 - В майбутнє — з упевненістюахід допомагає громадянам передпенсійного віку підготуватися до нового етапу в їхньому житті, заздалегідь підготувати документи для призначення пенсії та знайти відповіді щодо питань пов’язаних з нарахуванням майбутніх пенсійних виплат.

Провела захід для жителів Бобровицького району головний спеціаліст Бобровицького сектору обслуговування громадян Олена Андрієвич, яка ознайомила майбутніх пенсіонерів із актуальними змінами в пенсійному законодавстві.

Присутнім розповіли про порядок звернення за первинним призначенням пенсії, перелік необхідних документів та вимоги до довідок про заробітну плату для призначення пенсії. Олена Андрієвич відповіла на індивідуальні запитання, звернула увагу відвідувачів, що отримувати консультації з питань пенсійного забезпечення можна й дистанційним способом — за телефоном “гарячої” лінії, за допомогою скайп — зв’язку або підключення послуги СМС-інформування від Пенсійного фонду.

Фахівець Фонду наголосила, що багато цікавої і корисної інформації можна дізнатися ще й зі сторінок газети “Пенсійний кур’єр” та через веб-портал Пенсійного фонду.


background Layer 1