Пропустити навігацію

Засідання “круглого столу” відбулося на Менщині

 IMG 0007 1 1024x643 - Засідання "круглого столу" відбулося на МенщиніСпеціаліст Менського відділу обслуговування громадян Чернігівського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Лариса Маринченко взяла участь у засіданні “круглого столу” на тему “Легалізація заробітної плати та зайнятості населення – один з важливих факторів соціальної стабільності в суспільстві”.

На засіданні були присутні голова райдержадміністрації, голова районної ради, голова Менської об’єднаної територіальної громади, начальник управління соціального захисту населення, представники Держпраці, Державної фіскальної служби, фахівці служби зайнятості населення, роботодавці.

В ході зустрічі обговорювали ситуацію на ринку праці та вплив неформальної зайнятості і міграційних процесів на забезпечення потреб роботодавців у кадрах, залучення інвестицій в економіку Менського району та створення нових робочих місць, легалізацію заробітної плати та трудових відносин, зміни в законодавстві щодо пенсійного забезпечення громадян, надання якісних соціальних послуг.

 

IMG 0008 1 1024x688 - Засідання "круглого столу" відбулося на Менщині IMG 0010 1 1024x657 - Засідання "круглого столу" відбулося на Менщині

background Layer 1