Пропустити навігацію

 Новгород-Сіверські пенсійники навчаються

IMG 20180926 085937 1024x688 -  Новгород-Сіверські пенсійники навчаються       26 вересня у приміщенні  Новгород-Сіверського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Чернігівської області  відбулось юридичне навчання в рамках загальнонаціонального правопросвітницького проекту “Я МАЮ ПРАВО! на виконання рішення суду” для спеціалістів ПФУ.

В. о. начальника Новгород-Сіверського міськрайонного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у  Чернігівській області Олена Ляшок повідомила присутнім щодо виконання рішень суду, як отримати присуджені кошти, де і як отримати допомогу та ознайомила пенсійників  з проектом закону  України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо створення економічних передумов для посилення захисту права дитини на належне утримання».

         Під час навчання спеціалісти ознайомились із спеціальною літературою, а також зі змістом буклетів  “Захищай свої права  разом з Мінюстом”, “Відповідальність за несплату аліментів”, “Виконання рішень суду: як отримати присуджені кошти, пам’ятка боржника та стягувача”, “Як протидіяти домашньому насильству, “СтопНасильству”

background Layer 1