Пропустити навігацію

Завідувач сектору договірної роботи юридичного управління

  Додаток 18
  ЗАТВЕРДЖЕНО

наказом головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області

14.03.2019419

 

УМОВИ

проведення конкурсу на зайняття вакантної посади державної служби категорії “Б”   завідувача сектору договірної роботи юридичного управління

Загальні умови
Посадові обов’язки Відповідно до положення про управління:

1.  Забезпечує організацію правової роботи, спрямованої на правильне застосування, неухильне дотримання та запобігання невиконанню вимог законодавства, інших нормативних актів головним управлінням, їх керівниками та працівниками під час здійснення закупівель за державні кошти.

2.   Здійснює документальне забезпечення проведення процедур закупівель товарів, робіт і послуг головним управлінням Фонду області.

3.   Бере участь у розробці проектів документації при закупівлі товарів, робіт і послуг для забезпечення потреб головного управління.

4.   Аналізує та узагальнює інформацію щодо здійснення публічних закупівель, проведених головним управлінням.

5.   Складає звітність щодо закупівлі товарів, робіт і послуг за державні кошти, та забезпечує своєчасне подання відповідної звітності головним управлінням.

6.   Зберігає документи щодо процедур закупівель протягом терміну, визначеного чинним законодавством.

7.   Готує інформацію про проведення процедур закупівель та копії відповідних документів за завданням начальника головного управління або його заступників.

8.   Здійснює контроль за забезпеченням конфіденційності даних чи іншої інформації щодо державних закупівель, яка не підлягає розголошенню згідно з чинним законодавством.

9.   Перевіряє додержання вимог законодавства при укладенні договорів про закупівлю товарів робіт і послуг за державні кошти.

10.    Бере участь у підготовці, укладенні та контролі за виконанням господарських договорів, які укладаються головним управлінням.

11.    Здійснює моніторинг стану проведення державних закупівель в системі Prozorro.

12.    Взаємодіє із структурними підрозділами, з питань організації роботи щодо проведення закупівель товарів, робіт і послуг за державні кошти.

13.    Аналізує наслідки розгляду скарг з питань державних закупівель, готує висновки та вносить пропозиції щодо поліпшення (удосконалення) зазначеної роботи.

14.    Проводить позовну роботу, представляє інтереси головного управління в судах та інших органах під час розгляду правових питань і спорів в сфері державних закупівель.

15.    Готує необхідні для судового захисту процесуальні документи у відповідності до вимог чинного законодавства.

16.    Здійснює контроль за наслідками розгляду справ в судових інстанціях та інших органах, відповідає за своєчасність оскарження судових рішень.

17.    З використанням сучасних технічних засобів проводить інформаційно – довідкову роботу із законодавства, оперативно доводить до структурних підрозділів інформацію про зміни у законодавчих та інших нормативних актах і про нові акти законодавства, рекомендації органів юстиції, роз’яснення та практику судів України, готує довідкові матеріали із питань законодавства, надає працівникам головного управління та його структурним підрозділам консультації з правових питань, що належать до компетенції органів Пенсійного фонду.

18.    Забезпечує вчасне та якісне подання звітності до Пенсійного фонду України з питань державних закупівель та іншої звітності.

19.    Розглядає звернення підприємств, установ, організацій, громадян, звернення та запити народних депутатів України з питань державних закупівель.

20.    Надає методичну допомогу з питань державних закупівель структурним підрозділам та працівникам головного управління.

21.    Аналізує матеріали, що надійшли від контролюючих і правоохоронних органів, результати претензійно-позовної роботи, дані статистичної звітності, що характеризують стан дотримання законності головним управлінням, готує правові висновки за фактами виявлених правопорушень та бере участь в організації роботи з відшкодування збитків в сфері державних закупівель.

22. Безпосередньо здійснює керівництво сектором, спрямовує його діяльність, організовує та забезпечує виконання функцій, покладених на сектор відповідно до законодавства, правил внутрішнього службового розпорядку головного управління, визначає порядок роботи сектору, несе персональну відповідальність, звітує перед начальником управління та керівництвом головного управління про виконання завдань, покладених на сектор, підписує (візує) документи, що подаються начальнику головного управління, його заступникам, керівникам структурних підрозділів головного управління.

Умови оплати праці – посадовий оклад згідно з штатним розписом на 2019 рік – 5810 грн.;            – надбавки за вислугу років на державній службі та ранг державного службовця відповідно до статті 52 Закону України “Про державну службу” та постанови Кабінету Міністрів України від 18 січня 2017 року № 15 “Питання оплати праці працівників державних органів”.
Інформація про строковість чи безстроковість призначення на посаду

 

Безстроково
Перелік документів, необхідних для участі в конкурсі, та строк їх подання Особа, яка виявила бажання взяти участь у конкурсі, подає (особисто або поштою) конкурсній комісії такі документи:

1) копію паспорта громадянина України;

2) письмову заяву про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів для зайняття посади державної служби (за формою згідно з додатком), до якої додається резюме у довільній формі;

3) письмову заяву, в якій повідомляє про те, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України “Про очищення влади”, та надає згоду на проходження перевірки та оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону;

4) копію (копії) документа (документів) про освіту;

5) оригінал посвідчення атестації щодо вільного володіння державною мовою;

6) заповнену особову картку встановленого зразка;

7) декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за 2018 рік;

8) заяву про відсутність заборгованості зі сплати аліментів на утримання дитини, сукупний розмір якої перевищує суму відповідних платежів за шість місяців з дня пред’явлення виконавчого документа до примусового виконання.

Особа, яка має інвалідність та потребує у зв’язку з цим розумного пристосування, подає заяву про забезпечення в установленому порядку розумного пристосування.

 

Строк їх подання до 17:15 28 березня 2019 року.

 

Місце, час та

дата початку проведення конкурсу

В приміщенні головного управління Пенсійного фонду України в

Чернігівській області за адресою: м. Чернігів, вул. П’ятницька, 83-а

о 09:00 02 квітня 2019 року.

Прізвище, ім’я та по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію з питань проведення конкурсу Людвик Наталія Анатоліївна, тел. 0462-674-754

 

main@cn.pfu.gov.ua

 

 

Кваліфікаційні вимоги

 

1 Освіта Вища, ступінь не нижче магістра (юридична).
2 Досвід роботи Досвід роботи на посадах державної служби категорій “Б” чи “В” або досвід служби в органах місцевого самоврядування, або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше двох років.
3 Володіння державною мовою  

Вільне

 

Вимоги до компетентності

 

Вимога Компоненти вимоги
1 Уміння працювати з комп’ютером   Рівень досвідченого користувача. Досвід роботи з офісними пакетами (Microsoft Office, LibreOffice, OpenOffice).  Досвід роботи з базами даних різних рівнів складності на рівні користувача. Вміння працювати з  Веб-сервісами за допомогою інтернет браузерів. Навички роботи з інформаційно – правовою системою «НАУ-ЕКСПЕРТ».
2 Ділові якості Аналітичні здібності; організація і контроль роботи; вміння визначати пріоритети; здатність концентруватись на деталях; вміння працювати з інформацією; орієнтація на досягнення кінцевих результатів; вміння вирішувати завдання; прийняття ефективних рішень; оперативність; діалогове спілкування (письмове і усне); вміння працювати в команді та керувати командою; запобігання та ефективне подолання перешкод; вміння аргументовано доводити власну точну зору; вміння розв’язання конфліктів; стресостійкість; вимогливість.
3 Особистісні якості Відповідальність; дисципліна і системність; самоорганізація та орієнтація на розвиток; емоційна стабільність; комунікабельність; вміння працювати в стресових ситуаціях.
 

Професійні знання

 

 

Вимога

 

Компоненти вимоги

1 Знання законодавства Знання: Конституції України;

Закону України “Про державну службу”;

Закону України “Про запобігання корупції”.

2 Знання спеціального законодав-ства, що пов’язане із завданнями та змістом роботи державного службовця відповідно до положення про структурний підрозділ  Знання:

1. Кодексу законів про працю України;

2. Закону України “Про очищення влади”;

3. Закону України “Про доступ до публічної інформації”;

4.Закону України “Про захист персональних даних”;

5.Закону України “Про звернення громадян”;

6.Закону України “Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування”;

7.Закону України «Про адміністративні послуги»;

8.Закону України «Про публічні закупівлі»;

9.Бюджетного кодексу України;

10.     Цивільньного кодексу України;

11.     Цивільного процесуального кодексу України;

12.     Господарського кодексу України;

13.     Господарського процесуального кодексу України;

14.     Кодексу адміністративного судочинства України;

15.     Кодексу України про адміністративні правопорушення;

16.     Податкового кодексу України;

17.     Загального положення про юридичну службу міністерства, іншого органу виконавчої влади, державного підприємства, установи та організації, затверджене постановою Кабінету Міністрів України від 26.11.2008 № 1040;

18.     Порядку здійснення допорогових закупівель, затвердженого наказом ДП «Зовнішторгвидав України» від 13.04.2016 №35;

19.      Положення про головні управління Пенсійного фонду України в Автономній Республіці Крим, областях, містах Києві та Севастополі, затвердженого постановою правління Пенсійного фонду України від 22.12.2014 № 28-2 (зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 15.01.2015 № 40/26485).

 

background Layer 1