Пропустити навігацію

Ветеранське визнання праці пенсійників

PA030019 1024x768 - Ветеранське визнання праці пенсійників

За сумлінну працю, високий рівень професіоналізму, відданість своїй справі, проявлені наполегливість і активність у вирішенні завдань по задоволенню потреб і запитів ветеранів та пенсіонерів району грамотою Чернігівської районної організації ветеранів нагороджено начальника управління пенсійного забезпечення військовослужбовців та деяких інших категорій громадян Світлану Симанчук.

Голови ветеранських організацій відзначили значне покращення рівня обслуговування в установах Фонду області та наближення пенсійних послуг до місця проживання громадян.

Як зазначив керівник головного управління Пенсійного фонду України в області Юрій Юрченко, на Чернігівщині реалізовано низку важливих нововведень у процес обслуговування пенсіонерів. Так, впроваджено практику оперативного смс-інформування пенсіонерів про призначення та перерахунок пенсій, а починаючи з 2018 року всі категорії пенсіонерів можуть оформити електронне пенсійне посвідчення.

Світлана Симанчук запевнила, що підтримка та допомога у вирішенні проблемних питань з боку спеціалістів пенсійної служби і надалі буде ефективною і невідкладною.

 

PA030015 1024x768 - Ветеранське визнання праці пенсійників

PA030017 1024x768 - Ветеранське визнання праці пенсійників

 

background Layer 1