Пропустити навігацію

Завідувач Куликівського сектору обслуговування громадян (сервісний центр) управління обслуговування громадян (розташування робочого місця в смт. Куликівка)

  ЗАТВЕРДЖЕНО

наказом головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області

20.03.2019 № 475

 

УМОВИ

проведення конкурсу на зайняття вакантної посади державної служби категорії “Б”   завідувача Куликівського сектору обслуговування громадян  (сервісний центр) управління обслуговування громадян (розташування робочого місця в смт. Куликівка)

 

Загальні умови

Посадові обов’язки Відповідно до положення про управління:

1)     Здійснює керівництво сектором.

2)     Надає практичну допомогу спеціалістам в підготовці інформації про роботу з обслуговування громадян.

3)     У межах своєї компетенції бере участь у розгляді звернень та заяв громадян. Виявляє та вживає заходів щодо усунення причин, що призводять до подання громадянами повторних звернень.

4)     Організовує та проводить прийом громадян за принципом «єдиного вікна».

5)     Узагальнює, аналізує та готує аналітичні матеріали з питань, віднесених до компетенції сектору, вносить керівництву пропозиції щодо удосконалення роботи сектору обслуговування громадян. Забезпечує, в межах своєї компетенції, дотримання вимог законодавства про інформацію, доступ до публічної інформації та персональних даних.

6)     Здійснює контроль за організацією та наданням послуг з прийому та обслуговування застрахованих осіб, осіб, що перебувають на обліку, як одержувачі пенсії, осіб,які мають право на призначення пенсії, виплати допомоги на поховання, страхувальників або уповноважених ними осіб з метою вирішення питань, з якими звертаються до сектору обслуговування громадян.

7) Контролює та організовує надання послуг громадянам  з метою вирішення питань, з якими вони звертаються до сектору стаціонарно, на виїзному прийомі, дистанційно, а також надання послуг в електронній формі.

Умови оплати праці – посадовий оклад згідно з штатним розписом на 2019 рік – 5810 грн.;            – надбавки за вислугу років на державній службі та ранг державного службовця відповідно до статті 52 Закону України “Про державну службу” та постанови Кабінету Міністрів України від 18 січня 2017 року № 15 “Питання оплати праці працівників державних органів”.
Інформація про строковість чи безстроковість призначення на посаду Безстроково
Перелік документів, необхідних для участі в конкурсі, та строк їх подання Особа, яка виявила бажання взяти участь у конкурсі, подає (особисто або поштою) конкурсній комісії такі документи:

1) копію паспорта громадянина України;

2) письмову заяву про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів для зайняття посади державної служби (за формою згідно з додатком), до якої додається резюме у довільній формі;

3) письмову заяву, в якій повідомляє про те, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України “Про очищення влади”, та надає згоду на проходження перевірки та оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону;

4) копію (копії) документа (документів) про освіту;

5) оригінал посвідчення атестації щодо вільного володіння державною мовою;

6) заповнену особову картку встановленого зразка;

7) декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за 2018 рік;

8) заяву про відсутність заборгованості зі сплати аліментів на утримання дитини, сукупний розмір якої перевищує суму відповідних платежів за шість місяців з дня пред’явлення виконавчого документа до примусового виконання.

Особа, яка має інвалідність та потребує у зв’язку з цим розумного пристосування, подає заяву про забезпечення в установленому порядку розумного пристосування.

 

Строк їх подання до 17:15 03 квітня 2019 року.

 

Місце, час та

дата початку проведення конкурсу

В приміщенні головного управління Пенсійного фонду України в

Чернігівській області за адресою: м. Чернігів, вул. П’ятницька, 83-а

о 09:00 08 квітня 2019 року.

Прізвище, ім’я та по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію з питань проведення конкурсу Людвик Наталія Анатоліївна, тел. 0462-674-754

 

main@cn.pfu.gov.ua

 

 

Кваліфікаційні вимоги

 

1 Освіта Вища, ступінь не нижче магістра (економічна, юридична).
2 Досвід роботи Досвід роботи на посадах державної служби категорій “Б” чи “В” або досвід служби в органах місцевого самоврядування, або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше двох років.
3 Володіння державною мовою  

Вільне

 

Вимоги до компетентності

 

Вимога Компоненти вимоги
1 Уміння працювати з комп’ютером   Рівень досвідченого користувача. Досвід роботи з офісними пакетами (Microsoft Office, LibreOffice, OpenOffice).  Досвід роботи з базами даних різних рівнів складності на рівні користувача. Вміння працювати з  Веб-сервісами за допомогою інтернет браузерів.
2 Ділові якості Аналітичні здібності, здатність концентруватись на деталях, вміння працювати з інформацією; орієнтація на досягнення кінцевих результатів; вміння вирішувати комплексні завдання; вміння ефективно слухати та сприймати думки; вміння ефективної координації з іншими; вміння чітко висловлюватися; запобігання та ефективне подолання перешкод, стресостійкість, вимогливість, оперативність, вміння визначати пріоритети.
3 Особистісні якості Відповідальність; дисципліна і системність; самоорганізація та орієнтація на розвиток; емоційна стабільність; комунікабельність; вміння працювати в стресових ситуаціях.
 

Професійні знання

 

 

Вимога

 

Компоненти вимоги

1 Знання законодавства Знання: Конституції України;

Закону України “Про державну службу”;

Закону України “Про запобігання корупції”.

2 Знання спеціального законодав-ства, що пов’язане із завданнями та змістом роботи державного службовця відповідно до положення про структурний підрозділ  Знання:

1.  Кодексу законів про працю України;

2.  Закону України “Про очищення влади”;

3.  Закону України “Про доступ до публічної інформації”;

4.    Закону України “Про захист персональних даних”;

5.    Закону України “Про звернення громадян”;

6.    Закону України “Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування”;

7.     Закону України «Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби та деяких інших осіб»;

8.     Закону України “Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи”;

9.     Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”;

10. Закону України “Про прокуратуру”;

11. Закону України “Про судоустрій і статус суддів”;

12. Закону України “Про службу в органах місцевого самоврядування”;

13. Закону України «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування»;

14. Закону України «Про збір на обов’язкове державне пенсійне страхування»;

15.    Постанови правління Пенсійного фонду України від 30.07.2015            № 13-1 «Про організацію прийому та обслуговування осіб, які звертаються до органів Пенсійного фонду України»;

16.    Положення про головні управління Пенсійного фонду України в Автономній Республіці Крим, областях, містах Києві та Севастополі, затвердженого постановою правління Пенсійного фонду України від 22.12.2014 № 28-2 (зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 15.01.2015 № 40/26485);

17.    Нормативно-правових актів, що регулюють відносини, пов’язані з виконанням функцій управління.

 

background Layer 1