Пропустити навігацію

Заступник начальника відділу супроводження інформаційних систем та електронних реєстрів № 5 управління інформаційних систем та електронних реєстрів (розташування робочого місця в м. Корюківка)

  ЗАТВЕРДЖЕНО

наказом головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області

20.03.2019 № 475

 

УМОВИ

проведення конкурсу на зайняття вакантної посади державної служби категорії “Б”   заступника начальника відділу супроводження інформаційних систем та електронних реєстрів № 5 управління інформаційних систем та електронних реєстрів

(розташування робочого місця в м. Корюківка)

 

Загальні умови

Посадові обов’язки Відповідно до положення про управління:

1. Забезпечує формування та ведення реєстру застрахованих осіб, баз даних, програмних комплексів, що функціонують в головному управлінні Пенсійного фонду України в Чернігівській області (Коропський, Корюківський, Новгород-Сіверський, Семенівський, Сновський, Сосницький райони).

2. Здійснює організаційно-методичну підтримку, супровід та поточну експлуатацію програмного забезпечення, що використовується та впроваджуються в головному управлінні Пенсійного фонду України в Чернігівській області (Коропський, Корюківський, Новгород-Сіверський, Семенівський, Сновський, Сосницький райони).

3. Забезпечує обробку запитів та надання у випадках, передбачених законами, відомостей з облікових карток застрахованих осіб.

4.Організовує ведення обліку осіб, які підлягають загальнообов’язковому державному соціальному страхуванню, та їх ідентифікацію.

5.Взаємодіє з іншими органами в питаннях, пов’язаних з формуванням та веденням реєстру застрахованих осіб.

6.Здійснює обмін інформацією для виготовлення пенсійних посвідчень.

7.Розглядає запити щодо надання відомостей з реєстру застрахованих осіб.

8.Супроводжує функціональні процеси міграції даних в інформаційно-телекомунікаційній системі.

9. Забезпечує в межах своєї компетенції дотримання в головному управлінні Фонду області законодавства про інформацію, доступ до публічної інформації, захист персональних даних.

10.Проводить інформаційно-консультативну роботу з питань надання послуг на Веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України.

11.Забезпечує супроводження користувачів Веб-порталу електронних послуг.

12.Забезпечує роботу щодо застосування електронного цифрового підпису.

Умови оплати праці – посадовий оклад згідно з штатним розписом на 2019 рік – 6200 грн.;            – надбавки за вислугу років на державній службі та ранг державного службовця відповідно до статті 52 Закону України “Про державну службу” та постанови Кабінету Міністрів України від 18 січня 2017 року № 15 “Питання оплати праці працівників державних органів”.
Інформація про строковість чи безстроковість призначення на посаду Безстроково
Перелік документів, необхідних для участі в конкурсі, та строк їх подання Особа, яка виявила бажання взяти участь у конкурсі, подає (особисто або поштою) конкурсній комісії такі документи:

1) копію паспорта громадянина України;

2) письмову заяву про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів для зайняття посади державної служби (за формою згідно з додатком), до якої додається резюме у довільній формі;

3) письмову заяву, в якій повідомляє про те, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України “Про очищення влади”, та надає згоду на проходження перевірки та оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону;

4) копію (копії) документа (документів) про освіту;

5) оригінал посвідчення атестації щодо вільного володіння державною мовою;

6) заповнену особову картку встановленого зразка;

7) декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за 2018 рік;

8) заяву про відсутність заборгованості зі сплати аліментів на утримання дитини, сукупний розмір якої перевищує суму відповідних платежів за шість місяців з дня пред’явлення виконавчого документа до примусового виконання.

Особа, яка має інвалідність та потребує у зв’язку з цим розумного пристосування, подає заяву про забезпечення в установленому порядку розумного пристосування.

 

Строк їх подання до 17:15 03 квітня 2019 року.

 

Місце, час та

дата початку проведення конкурсу

В приміщенні головного управління Пенсійного фонду України в

Чернігівській області за адресою: м. Чернігів, вул. П’ятницька, 83-а

о 09:00 08 квітня 2019 року.

Прізвище, ім’я та по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію з питань проведення конкурсу Людвик Наталія Анатоліївна, тел. 0462-674-754

 

main@cn.pfu.gov.ua

 

 

 

 

 

 

 

Кваліфікаційні вимоги

 

1 Освіта Вища, ступінь не нижче магістра відповідного професійного спрямування (технічна).
2 Досвід роботи Досвід роботи на посадах державної служби категорій “Б” чи “В” або досвід служби в органах місцевого самоврядування, або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше двох років.
3 Володіння державною мовою  

Вільне

 

Вимоги до компетентності

 

Вимога Компоненти вимоги
1 Уміння працювати з комп’ютером   Рівень досвідченого користувача. Досвід роботи з офісними пакетами (Microsoft Office, LibreOffice, OpenOffice).  Досвід роботи з базами даних різних рівнів складності на рівні користувача. Вміння працювати з  Веб-сервісами за допомогою інтернет браузерів.
2 Ділові якості Вміння працювати з інформацією; аналітичні здібності; орієнтація на досягнення кінцевих результатів; вміння вирішувати комплексні завдання; вміння визначати пріоритети та надавати пропозиції; вміння ефективно слухати та сприймати думки; вміння працювати в команді; вміння ефективної координації з іншими; вміння чітко висловлюватися; запобігання та ефективне подолання перешкод; здатність приймати зміни та змінюватись.
3 Особистісні якості Відповідальність; дисципліна і системність; самоорганізація та орієнтація на розвиток; уважність до деталей та оперативність;  наполегливість і вимогливість;  ініціативність і комунікабельність; вміння працювати в стресових ситуаціях.
 

Професійні знання

 

 

Вимога

 

Компоненти вимоги

1 Знання законодавства Знання: Конституції України;

Закону України “Про державну службу”;

Закону України “Про запобігання корупції”.

2 Знання спеціального законодав-ства, що пов’язане із завданнями та змістом роботи державного службовця відповідно до положення про структурний підрозділ  Знання:

1.  Кодексу законів про працю України;

2.  Закону України “Про очищення влади”;

3.  Закону України “Про доступ до публічної інформації”;

4.    Закону України “Про захист персональних даних”;

5.    Закону України “Про звернення громадян”;

6.    Закону України “Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування”;

7. Закону України “Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування”;

8. Постанови Кабінету Міністрів України від 23 липня 2014 року № 280 “Про затвердження Положення про Пенсійний фонд України”;

9. Постанови правління Пенсійного фонду України від 18.06.2014 №10-1 «Про затвердження Положення про реєстр застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування»                 (із змінами);

10. Нормативно-правових актів, що регулюють відносини, пов’язані з виконанням функцій управління.

background Layer 1