Пропустити навігацію

За круглим столом у Новгороді-Сіверському йшлося про реалізацію проекту «Пересувне відділення»

IMG 20181003 091017 1 1024x740 - За круглим столом у Новгороді-Сіверському йшлося про реалізацію проекту «Пересувне відділення» 3 жовтня ц.р. начальник Новгород-Сіверського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Тетяна Кравченко взяла участь у зустрічі керівництва районної державної адміністрації, районної ради з начальником Новгород-Сіверського центрального відділення поштового зв’язку з приводу реформування «Укрпошти».

 За словами керівника Новгород-Сіверського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Тетяни Кравченко, кількість отримувачів пенсій через поштові відділення становить 4,7 тисяч осіб, щомісячно за доставку пенсій Фонд  перераховує «Укрпошті» 125 тисяч гривень  поштового збору. Незважаючи на те, що  затримки з виплати пенсій в районі відсутні, підкреслила Тетяна Кравченко, проте  почастішали звернення громадян  щодо своєчасності доставки пенсій, поштової кореспонденції та відправлень. У своєму виступі начальник Новгород-Сіверського центрального відділення поштового зв’язку Світлана Криса повідомила, що усі населені пункти району обслуговуються пересувними відділеннями  поштового зв’язку. Наразі їх у районі працює 11. Крім того, залишилось 7 стаціонарних відділень.

    Учасники засідання висловили свої думки та намітили спільні заходи з вирішення проблемних питань щодо реалізації проекту «Пересувне відділення».

IMG 20181003 090954 2 1024x740 - За круглим столом у Новгороді-Сіверському йшлося про реалізацію проекту «Пересувне відділення»

 

 

background Layer 1