Пропустити навігацію

Про осучаснення пенсій розповіли мешканцям Гончарівська

27 березня начальник відділу обслуговування громадян Чернігівського ОУ ПФУ в області  Олександр Шелупець, начальник відділу обслуговування громадян управління пенсійного забезпечення військовослужбовців та деяких інших категорій громадян головного управління Пенсійного фонду України в області Антоніна Здрілько   головного управління Пенсійного фонду України в області Антоніна Здрілько  разом з головою Чернігівської районної організації ветеранів Анатолієм  Скуратовичєм  зустрілися з мешканцями смт Гончарівське.

Пенсійники докладно розповіли присутнім про порядок перерахунків пенсій колишнім військовослужбовцям, особливості індексації пенсій у  березні та квітні цього року, виплати житлових субсидій. Під час спілкування спеціалістами були надані вичерпні відповіді щодо підвищення розміру пенсій по втраті годувальника, порядку формування грошового забезпечення з урахуванням введення в дію нових посад, про підвищення виплати додаткової пенсії за шкоду, заподіяну здоров’ю особам, які під час проходження служби брали участь у ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС.

Посадовці пенсійної служби  підкреслили, що виплата житлових субсидій у готівковій формі здійснюється особам, які одержують пенсії Міністерством соціальної політики через Пенсійний фонд України шляхом перерахування органам Пенсійного фонду коштів на пенсійні рахунки в уповноважених банках або через виплатні об’єкти акціонерного товариства «Укрпошта», де особа одержує пенсію. Субсидія перераховується  і виплачується  одночасно з пенсією, але окремими платежами.

На завершення заходу представники  Фонду надали детальні роз’яснення на численні запитання громадян та роздали інформаційні буклети.

 

P3270484 1024x768 - Про осучаснення пенсій розповіли мешканцям Гончарівська

P3270489 1024x768 - Про осучаснення пенсій розповіли мешканцям Гончарівська

P3270499 1024x768 - Про осучаснення пенсій розповіли мешканцям Гончарівська

 

background Layer 1