Пропустити навігацію

Безробітних громадян ознайомили з основами пенсійного законодавства

18 квітня головний спеціаліст Сновського сектору обслуговування громадян Корюківсого ОУ ПФУ області Наталія Тригуб зустрілась з безробітними у Сновській районній філії Чернігівського обласного центру зайнятості.

Фахівець докладно  розповіла  щодо можливостей  використання веб-порталу Пенсійного фонду України з метою отримання інформації про нараховану роботодавцем заробітну плату, страховий стаж, сплату єдиного соціального внеску, а також про можливість подання звернення, скарги, запитів в електронному вигляді, смс-інформування.

 Усім присутнім було запропоновано заповнити заяви про реєстрацію громадянина у системі надання послуг в електронній формі з метою отримання власного реєстраційного коду, який є необхідним при реєстрації користувача на веб-порталі ПФУ, смс-інформування. Наталія Тригуб також  інформувала про особливості  призначення тимчасової державної соціальної допомоги непрацюючій особі, яка досягла пенсійного віку, але не набула права  пенсію, про залежність страхового стажу від сплати страхових внесків роботодавцем.  Учасники заходу мали можливість задати питання, на які отримали  вичерпні  відповіді.

P4170330 - Безробітних громадян ознайомили з основами пенсійного законодавства

background Layer 1