Пропустити навігацію

«Чорнобильцям» – вдячність та повага від пенсійників

25 квітня, напередодні 33-ї річниці аварії на Чорнобильській АЕС, начальник Ріпкинського ОУ ПФУ в Чернігівській області  Анатолій Тужик разом з керівниками району та  представниками громадськості зустрівся з людьми, які мужньо стали на захист країни та постраждали від невидимого ворога.

 В районі проживає понад 13 тисяч постраждалих громадян внаслідок аварії на Чорнобильській АЕС, з них 260 — ліквідатори.  Пенсійник висловив слова вдячності та поваги всім «чорнобильцям» за їх особистий  внесок  в ліквідацію наслідків аварії на Чорнобильській АЕС,  побажав  міцного здоров’я та довгих років життя.

Під час спілкування були обговорені  питання соціального захисту громадян,  надання послуг з пенсійного забезпечення пенсіонерам – «чорнобильцям» з числа осіб з обмеженими можливостями постраждалих внаслідок атомної катастрофи, та умови призначення пенсій зі зниженням пенсійного віку громадянам, які брали безпосередню участь у ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи.

В ході зустрічі ліквідаторам вручені  Почесні Грамоти райдержадміністрації та районної ради.IMG 9866 1024x683 - «Чорнобильцям» -  вдячність та повага  від пенсійниківIMG 9820 1024x683 - «Чорнобильцям» -  вдячність та повага  від пенсійників

background Layer 1