Пропустити навігацію

Нові онлайн – сервіси Пенсійного фонду України – в центрі уваги пенсійників Корюківщини

20 травня головний спеціаліст сектора обслуговування громадян Корюківського ОУ ПФУ в області  Тетяна Кузьомко провела зустріч у трудовому колективі кредитної спілки «Корюківська».

Присутнім  розповіли про нові   онлайн – сервіси Пенсійного фонду України, які мають на меті спростити взаємодію громадян з органами Фонду. Зареєструвавшись на порталі, відвідувачі можуть отримувати всі необхідні відомості в особистому електронному  кабінеті.
Застраховані особи та пенсіонери мають можливість постійно контролювати свого роботодавця, перевіряти розмір офіційної заробітної плати, наявність позначки про пільговий стаж, період загального страхового стажу, призначення і перерахунок пенсій, а також подати заяву на призначення пенсії, отримати в режимі он-лайн довідки з підтвердженням QR-кодом тощо.

 Роботодавці, в свою чергу,  можуть одержати інформацію для розрахунку суми виплати за час тимчасової непрацездатності працівника (лікарняні).
підключивши послугу СМС-інформування можна оперативно дізнатися про нарахування/перерахунок пенсій, сплату страхових внесків, страхового стажу.

         Нові електронні сервіси Пенсійного фонду завойовують все більше прихильників в районі. Так лише протягом цього року до  користування Веб-порталом ПФУ залучена 301 особа.

20.05.2019 1024x576 - Нові   онлайн - сервіси Пенсійного фонду України -  в центрі уваги пенсійників Корюківщини

 

 

background Layer 1