Пропустити навігацію

Пенсійники Ічнянщини  переконують: сплата єдиного соціального внеску – запорука отримання житлової субсидії

 

 

IMG 20181023 094610 768x1024 - Пенсійники Ічнянщини  переконують: сплата єдиного соціального внеску – запорука отримання житлової субсидії

23 жовтня завідувач Ічнянського сектору обслуговування громадян Оксана Мироненко та заступник начальника фінансово-економічного відділу Оксана Гордійко Борзнянського об’єднаного управління Пенсійного фонду України провели зустріч з трудовим колективом відділу адресних соціальних виплат Ічнянського управління соціального захисту населення.

Пенсійники надали роз’яснення щодо порядку та механізму сплати єдиного соціального внеску за попередній період з метою отримання житлової субсидії. Зазначили, що відомості про сплату внесків можна отримати в Пенсійному фонді.

Фахівці управління повідомили, що особи,  зареєстровані на веб-порталі ПФУ, відтепер можуть замовити і роздрукувати довідку з Пенсійного фонду з QR-кодом, не виходячи з дому.  А завдяки функції sms-інформування, можливо  одержувати дані про те, як формується персональний страховий стаж, чи сплачує внески роботодавець, про перерахунки пенсії та іншу корисну інформацію.

Бажаючі отримали пам’ятки про роз’яснення деяких питань при зверненні осіб за призначенням субсидії.

IMG 20181023 095322 2 1024x815 - Пенсійники Ічнянщини  переконують: сплата єдиного соціального внеску – запорука отримання житлової субсидії

background Layer 1