Пропустити навігацію

Погашення заборгованості – на контролі влади

foto kom s ya - Погашення заборгованості – на контролі  влади

Завідувач Срібнянського сектору обслуговування громадян головного управління Пенсійного фонду України в області Алла Кобиш взяла участь в засіданні постійно діючої комісії з питань погашення заборгованості по заробітній платі та платежів до бюджетів усіх рівнів. Захід відбувся за участі голови Срібнянської райдержадміністрації Ніни Бондаренко, її заступника та представників управління соціального захисту населення.

На комісії заслухано керівника ДП «Срібнерайагролісництво» щодо заборгованості по заробітній платі станом на 01.06.2019, яка становить два місячні фонди заробітної плати та боргу по сплаті єдиного внеску – 31,5 тис.грн.

Представник пенсійної служби наголосила, що у разі несплати боргу по єдиному внеску, до підприємства буде застосовано штрафні санкції, а 15 працівникам, які працюють на підприємстві, наявність боргу не дозволяє зарахувати періоди роботи в повному обсязі.

За результатами засідання було прийнято відповідні рішення та затверджено графік погашення заборгованості по підприємству.

background Layer 1