Пропустити навігацію

На Бобровиччини поглиблюється співпраця пенсійників з юристами

20 червня спеціалісти Бобровицького відділу обслуговування громадян (сервісного центру) управління обслуговування громадян головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області провели зустріч за «круглим столом» із начальником Ніжинського центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Олесею Подоляк.

Олеся Подоляк розповіла про важливість офіційного працевлаштування, що гарантує соціальний пакет та впевненість у майбутньому у працюючих.   Представники  Фонду надали детальні роз’яснення з різноманітних питань пенсійного забезпечення, визначальних складових розміру пенсій та вимог до тривалості страхового стажу задля реалізації права на пенсійне забезпечення. Пенсійники відповіли на запитання  щодо пенсійних перерахунків з 1 липня 2019 року у зв’язку зі зростанням прожиткового мінімуму для осіб, які втратили працездатність.

В ході зустрічі були також  обговорені шляхи  подальшої співпраці пенсійників з юристами щодо надання безоплатної практичної та методичної правової допомоги громадянам.

2018615110045 768x1024 - На Бобровиччини поглиблюється співпраця пенсійників з юристами

 

background Layer 1