Пропустити навігацію

Інформаційна кампанія по липневому перерахунку пенсій триває

2 1024x547 - Інформаційна кампанія по липневому перерахунку пенсій триваєЦього разу пенсійники спільно з представниками державної служби України у справах ветеранів та учасників антитерористичної операції, громадської організації “Март”, Чернігівської районної організації ветеранів здійснили спільний виїзний прийом до мешканців селищ Гончарівське та Михайло- Коцюбинське Чернігівського району.

Начальники відділів обслуговування громадян № 1 та № 3 Олександр Шелупець та Антоніна Здрілько детально зупинилися на питаннях перерахунку пенсій згідно постанови № 543 «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України» від 26.06.2019, що набули чинності з 1 липня та які доплати чекають на пенсіонерів.

Під час особистого прийому порушувалися питання підвищень особам з інвалідністю ІІ групи внаслідок війни, чорнобильцям з інвалідністю із числа ліквідаторів тощо.

Ветеранам та учасникам бойових дій також були надані консультації з питань реабілітації та психологічної підтримки, правової допомоги у вирішенні особистих питань.

1 - Інформаційна кампанія по липневому перерахунку пенсій триває  3 1024x576 - Інформаційна кампанія по липневому перерахунку пенсій триває

background Layer 1