Пропустити навігацію

У головному управлінні Пенсійного фонду України в області відбулися кадрові зміни

Сьогодні керівник пенсійної служби області Юрій Юрченко представив колективу головного управління свого заступника Наталію Білозуб, яка призначена на посаду як переможця конкурсу, згідно наказу Пенсійного фонду України від 22.07.2019 № 326-о.

Наталія Анатоліївна Білозуб має повну вищу освіту, у 2006 році закінчила Національну юридичну академію України імені Ярослава Мудрого та здобула кваліфікацію магістра за спеціальністю юрист.

Свою трудову діяльність присвятила роботі у соціальній сфері: з 1993 року розпочала діловодом у Чернігівському районному відділі соціального захисту населення. Працювала на посадах: спеціаліста другої категорії Чернігівського районного управління соціального захисту населення райдержадміністрації, спеціаліста другої категорії відділу компенсацій і гарантій сім’ям з дітьми та надання адресної допомоги управління праці та соціального захисту населення Чернігівської райдержадміністрації, спеціаліста першої категорії з питань контролю управління праці та соціального захисту населення Чернігівської райдержадміністрації.

В органах Пенсійного фонду України працює з липня 2002 року, останнє місце роботи – заступник начальника управління – начальник відділу методології та організації роботи з обслуговування громадян управління обслуговування громадян головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області.

 

background Layer 1