Пропустити навігацію

Прес-анонс: “Е- пенсія» – признач пенсію в «один дотик» – новітні технології та сервіси Пенсійного фонду України

    s uvaga - Прес-анонс: “Е- пенсія» - признач пенсію в «один дотик» - новітні технології та сервіси Пенсійного фонду України        Головне управління Пенсійного фонду України  в Чернігівській області                        

 

28 серпня 2019 року

ПРЕС-АНОНС

30 серпня 2019 р. з 11:00 до 11:30 в обласній державній адміністрації (м. Чернігів, вул. Шевченка, 7, зал засідань № 2) відбудеться брифінг  Е- пенсія» – признач пенсію в «один дотик» – новітні технології та сервіси Пенсійного фонду України.

 

 У брифінгу візьмуть участь:

Юрченко Юрій Дмитрович – начальник Головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області;

Сорокін Олексій Володимирович – заступник начальника управління інформаційних систем та електронних реєстрів Головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області.

Під час заходу присутні ознайомляться  з новим сервісом Пенсійного фонду України, який має на меті спростити взаємодію громадян з органами Фонду.

Е- пенсія» – признач пенсію в «один дотик»:

  • подання документів для призначення пенсії дистанційно в електронному вигляді (заява та копії документів, завірені електронним підписом);
  • після прийняття рішення про призначення пенсії повідомлення про необхідність звернення до сервісного центру за отриманням пенсійного посвідчення.

Запрошуються представники засобів масової інформації міста Чернігова.

Додаткову інформацію про брифінг  можна отримати за телефоном:
67-47-11.

 

background Layer 1