Пропустити навігацію

На Чернігівщині відбулося відкриття чергового Центру надання адміністративних послуг

     22 жовтня ц.р. у м. Бобровиці відбулося урочисте відкриття Центру надання адміністративних послуг, який створений за підтримки міжнародної Програми «U-LEAD з Європою».

   До урочистостей долучилися шведські партнери, зокрема, регіональний директор «NIRAS Sweden» Анна Лілелунд, регіональний координатор напряму з покращення якості надання адміністративних послуг для населення Програми «U-LEAD з Європою» Ольга Калініченко, обласні керманичі – заступник голови Чернігівської облради Арсен Дідур, начальник Головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області Юрій Юрченко, директор Департаменту економічного розвитку облдержадміністрації Олександра Хомик, керівництво Бобровицької громади, районної державної адміністрації, ради, небайдужі мешканці району.

    Відтепер, жителі мають змогу отримувати більш ніж 150 видів послуг, в тому числі, з  питань щодо пенсійного забезпечення громадян.

Кожного понеділка та середи, з 8.30 до 13.00 год, в ЦНАПі відбуватиметься прийом громадян фахівцями Бобровицького відділу обслуговування громадян (сервісного центру) Головного управління Пенсійного фонду України в області.

          Планується, що до кінця 2020 року на Чернігівщині, за допомогою міжнародних організацій, будуть створені додатково ще 18 ЦНАПів.

– Сьогодні ми зробили ще один крок для того, щоб наблизити послуги Фонду до людей, зробити іх більш  якісними і доступними – зазначив керівник пенсійної служби області Юрій Юрченко.

Довідково: в Чернігівській області створено 31 віддалене робоче місце, 19 з яких, знаходяться в об’єднаних територіальних громадах, 12 — в центрах надання адміністративних послуг, сільських, селищних радах, в тому числі, в Ніжинському державному педуніверситеті імені М. Гоголя.

На віддалених робочих місцях фахівцями Головного управління Пенсійного фонду України в  області надано 5,1 тис.  послуг.

 

IMG 2085 1 1024x575 - На Чернігівщині  відбулося відкриття чергового Центру надання адміністративних послуг

00 1024x683 - На Чернігівщині  відбулося відкриття чергового Центру надання адміністративних послуг

 

IMG 2090 1024x575 - На Чернігівщині  відбулося відкриття чергового Центру надання адміністративних послуг

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

background Layer 1