Пропустити навігацію

Студентів знайомлять з новими можливостями Пенсійного фонду України

Головне управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області продовжує проведення акції: «Зареєструйся сам та зареєструй своїх близьких»! Пенсійники провели зустрічі з молоддю для ознайомлення з новими можливостями Пенсійного фонду.

Про пенсійне  законодавство та  нові електронні  сервіси Пенсійного фонду України йшлося під час  проведення зустрічей зі студентами Національного університету “Чернігівський колегіум імені Т.Г. Шевченка” та Чернігівського інституту інформації бізнесу і права ім. ак. Ю. Бугая.

Перший заступник начальника Головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській  області Ольга Рем надала присутнім роз’яснення щодо мережі дистанційних послуг для покращення обслуговування громадян, а також розповіла студентам  про  низку нових сервісів, які мають на меті спростити отримання інформації від органів Фонду. Це функція СМС – інформування та можливість отримати довідку, достовірність якої підтверджується QR-кодом, при реєстрації на порталі з використанням електронно-цифрового підпису. Завідувач сектору з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській  області Віталій Пінчук зазначив, що Фонд надає кожному громадянину індивідуальну можливість здійснювати постійний контроль за даними, що впливають на його соціальні права. Кожна застрахована особа має можливість контролювати свою зарплату та пенсію, перевіряти факт сплати внесків своїм роботодавцем та суму, з якої вони перераховуються. Все більше користувачів, наразі, використовують переваги веб – порталу, застосовуючи свій персональний електронний цифровий підпис.

Під час зустрічі Фахівці Фонду відповіли на запитання  які цікавили присутніх та залишили інформаційні буклети.

  IMG 4648 1024x768 - Студентів знайомлять  з новими можливостями Пенсійного фонду України IMG 4660 1024x768 - Студентів знайомлять  з новими можливостями Пенсійного фонду України IMG 4700 1 1024x768 - Студентів знайомлять  з новими можливостями Пенсійного фонду України IMG 4703 1 1024x768 - Студентів знайомлять  з новими можливостями Пенсійного фонду України IMG 4704 1 1024x768 - Студентів знайомлять  з новими можливостями Пенсійного фонду України IMG E4645 1024x768 - Студентів знайомлять  з новими можливостями Пенсійного фонду України

background Layer 1