Пропустити навігацію

На Коропщині відбувся «пенсійний урок» для майбутніх пенсіонерів

25 листопада ц. р. начальник Коропського відділу обслуговування громадян (сервісний центр) Олена Жук провела чергове заняття з людьми передпенсійного віку в “Школі майбутнього пенсіонера ”.

          Під час «пенсійного уроку» громадянам, які найближчим часом набудуть права виходу на пенсію, розповіли про залежність розміру пенсій від страхового стажу та розміру заробітної плати.             

Олена Жук проінформувала про нові електронні послуги Пенсійного фонду, акцію головного управління  «Зареєструйся сам та зареєструй своїх близьких». Зареєструвавшись на веб – порталі ПФУ, можливо без черг та відвідування  Фонду самостійно дізнатися  про страховий  стаж, призначення пенсій в «один дотик», дані з електронної пенсійної справи тощо. Наприкінці зустрічі громадянам запропонували зареєструватися на веб – порталі Пенсійного фонду для отримання електронних послуг, аби мати можливість надати документи для призначення та перерахунку пенсії он-лайн, не виходячи з дому.IMG 20191114 122256 768x1024 - На Коропщині відбувся «пенсійний урок» для майбутніх пенсіонерів

background Layer 1