Пропустити навігацію

Професійний розвиток: пенсійники Чернігівщини удосконалили свої професійні здібності

       Основні аспекти організації діяльності державного службовця розглянуто під час семінару, який відбувся з 16 по 18 грудня ц.р. у Чернігівському Центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій.

       Семінар відкрили заступник начальника Головного управління Пенсійного фонду України в області Наталія Білозуб та заступник директора Центру Петро Підгайний.

       Протягом навчання відбувся огляд основних змін у новій редакції «Українського правопису», обговорювалися аспекти законодавства України про державну службу. Фахівці Головного управління ознайомили учасників заходу з питаннями щодо запобігання та протидії корупції та організації роботи з виплати пенсій.

      Мотивація в роботі державного службовця, психологічні засади продуктивності ділового спілкування, конфлікти та способи їх вирішення, планування роботи та робочого часу, фактори емоційного та професійного вигорання і методи їх подолання, невербальна комунікація в діловому спілкуванні, стрес та способи виходу зі стресових ситуацій, лідерство як соціально-психологічний феномен – про це та інше йшлося під час семінару.

       По закінченню навчання, слухачі отримали сертифікати про підвищення кваліфікації та цінні знання, необхідні для держслужбовця.

IMG 20191216 154548 904x1024 - Професійний розвиток: пенсійники Чернігівщини удосконалили свої професійні здібності IMG 20191216 154730 1008x1024 - Професійний розвиток: пенсійники Чернігівщини удосконалили свої професійні здібності IMG 20191217 150904 853x1024 - Професійний розвиток: пенсійники Чернігівщини удосконалили свої професійні здібності

 

background Layer 1