Пропустити навігацію

Угоди про співробітництво – шлях до наближення та покращення якості надання пенсійних послуг

Продовжується процес підписання Угод про співпрацю та взаємодію між ветеранськими, громадськими  організаціями та Головним управлінням Пенсійного фонду України в  області. Ці документи  передбачають участь фахівців пенсійної служби у нарадах та заходах,  які проводять організації, обмін інформацією щодо пенсійного законодавства, планування спільних виїзних приймалень та іншої діяльності, яка поліпшує соціальний захист жителів.

Якісне виконання завдань та функцій, які покладені на органи Фонду, вимагає постійного пошуку нових форм організації роботи, налагодження дієвої співпраці з усіма учасниками соціально-економічного життя регіону. З метою наближення та покращення якості надання пенсійних послуг жителям регіону, Головним управлінням вже підписано чотири  Угоди про співробітництво у сфері надання пенсійних послуг з соціальними партнерами.

19 грудня ц.р. начальник Головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області  Юрій Юрченко  під час роботи у XI звітно-виборчої конференції Чернігівської обласної організації ветеранів України підписав Угоду  про співпрацю між Головним управлінням та організацією ветеранів.

У своєму виступі начальник управління проінформував присутніх про основні напрямки роботи Пенсійного фонду, перерахунки пенсій в цьому та в наступному роках, сучасні електронні послуги Фонду.

– Ми докладаємо максимум зусиль, аби забезпечити всім людям похилого віку якісне обслуговування, стабільність фінансових виплат та моральну підтримку, – наголосив на завершення свого виступу Юрій Юрченко.

 

P1010065 1024x768 - Угоди про співробітництво – шлях до  наближення та покращення якості надання пенсійних послуг

P1010074 1024x768 - Угоди про співробітництво – шлях до  наближення та покращення якості надання пенсійних послуг

P1010081 1024x768 - Угоди про співробітництво – шлях до  наближення та покращення якості надання пенсійних послуг

 

background Layer 1