Пропустити навігацію

Працівників Холминської ОТГ ознайомили з новими можливостями веб-порталу ПФУ

Напередодні свята – Дня місцевого самоврядування – завідува20181121 104452 1024x576 - Працівників Холминської ОТГ ознайомили з новими можливостями веб-порталу ПФУчка Корюківського сектору обслуговування громадян Наталія Андрієнко провела зустріч з працівниками Холминської об’єднаної територіальної громади. Темою розмови стали нові сервіси Пенсійного фонду України.

– Пенсійний фонд України постійно розширює можливості веб-порталу електронних послуг, – зазначила Наталія Андрієнко. – Одне з останніх нововведень – кабінет страхувальника (роботодавця), який віднедавна працює на порталі.

Зацікавила працівників громади, зокрема, і можливість дистанційно, не звертаючись до управління Пенсійного фонду, отримати інформацію для розрахунку суми виплати за час тимчасової непрацездатності працівника. Фахівець Фонду відповіла на запитання присутніх, привітала їх з Днем місцевого самоврядування та побажала об’єднаній громаді успішного розвитку на користь усім її мешканцям.

Того ж дня завідувачка Корюківського сектору обслуговування громадян провела прийом на віддаленому робочому місці в селищі Холми.

 

background Layer 1