Пропустити навігацію

Працівникам банку пояснили, з чого складатиметься їхня пенсія

IMG 9f3e5a6f95323df21e24ffbedeff50c6 V 768x1024 - Працівникам банку пояснили, з чого складатиметься їхня пенсіяОстанні новації у пенсійному забезпеченні, легалізація зайнятості та нові електронні сервіси Пенсійного фонду обговорювалися на зустрічі начальника Ріпкинського відділу обслуговування громадян Оксани Надточей з трудовим колективом Ріпкинського відділення ПАТ «Ощадбанк».

Фахівець Фонду поінформовала колектив відділення про порядок перерахунку пенсій, а також надбавки та підвищення до неї, розмір яких визначається від прожиткового мінімуму для осіб, котрі втратили працездатність з 1 грудня 2018 року. Учасники розмови також акцентували увагу на перевагах електронного пенсійного посвідчення та використанні нових сервісів веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду. На зустрічі було продемонстровано відеоролики, в яких йшлося про переваги офіційного працевлаштування.

Присутніх цікавились, від чого залежить розмір пенсії, як порахувати стаж та порядок отримання індивідуальних відомостей з реєстру застрахованих осіб. На всі запитання Оксана Надточей надала аргументовані та змістовні відповіді.

 

background Layer 1