Пропустити навігацію

Підтримка малого підприємництва в умовах карантину – важливе завдання влади

21 грудня ц.р. перший заступник начальника Головного управління Пенсійного фонду України в області Ольга Рем та начальник Управління інформаційних систем та електронних реєстрів Ірина Тимофєєва, разом з представниками Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області, Департаменту розвитку економіки та сільського господарства Чернігівської ОДА, Управління держпраці в області взяли участь у роботі профільної групи з питань підтримки малого підприємництва в умовах карантину.

Виступаючи перед присутніми, Ольга Рем надала роз’яснення як буде зараховуватися страховий стаж фізичним особам – підприємцям, які обрали спрощену систему оподаткування і належать до першої групи платників єдиного податку та не сплачували страхові внески за періоди з 1 по 31 березня, з 1 по 30 квітня та з 1 по 31 травня 2020 року. Cтраховий стаж для пенсії зараховується в повному обсязі, що можна побачити в довідці за формою ОК-5.

За підсумками зустрічі голова Чернігівської ОДА Анна Коваленко дала доручення керівникам відповідних служб в області посилити підтримку фізичних осіб – підприємців  області під час карантину.

2020 12 21 zustrich pidpriemci 9 oda rem 1024x683 - Підтримка малого підприємництва в умовах карантину – важливе завдання влади

background Layer 1