Пропустити навігацію

Щодо підготовки до виплати пенсій у 2021 році

З метою забезпечення у 2021 році виплати та доставки пенсій за місцем проживання одержувачів та укладання у порядку, передбаченому Законом України “Про публічні закупівлі”, відповідних договорів всіма без винятку органами Пенсійного фонду України забезпечено проведення переговорів з національним оператором поштового зв’язку, функції якого виконує акціонерне товариство “Укрпошта”, з підписанням відповідних протоколів.

За результатами переговорів в електронній системі закупівель Prozorro 11 грудня 2020 року оприлюднено повідомлення про намір укласти договори про закупівлю.

Період, протягом якого можуть бути укладені договори, почався з 22 грудня 2020 року, а його закінчення (35 днів з дня оприлюднення в електронній системі закупівель повідомлення про намір укласти договір) виходить за межі календарного року.

Пенсійний фонд України висловлює впевненість у спроможності зацікавлених сторін забезпечити укладання договорів у строк, що буде достатнім для завчасної підготовки до початку виплати пенсій у січні 2021 року, та готовність забезпечити своєчасне фінансування необхідних для цього витрат після укладання договорів.

Принагідно інформуємо, що згідно із затвердженим графіком виплати пенсій та з урахуванням робочих днів у січні 2021 року початок виплати пенсій очікується 4 січня 2021 року.

 

PIDGOT 1024x644 1 - Щодо підготовки до виплати пенсій у 2021 році

 

background Layer 1