Пропустити навігацію

Підсумки роботи із запитами на публічну інформацію в Головному управлінні Пенсійного фонду України в Чернігівській області за 2020 рік

Забезпечено дотримання встановленого порядку надання публічної інформації (опрацювання, систематизація, аналіз та контроль щодо задоволення запиту).

         Протягом звітного періоду до структурних підрозділів Головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області надійшло 18 запитів на інформацію, а саме:

електронною поштою – 8, поштою – 4 та 6 запитів було отримано під час  проведення особистого прийому громадян.

         За категорією запитувачів найбільше запитів на інформацію надійшло від фізичних осіб – 15, або 83% загальної кількості, від юридичних осіб – 1, або 5%, від органів виконавчої влади та вищестоящої установи, як до розпорядника інформації надійшли – 2 запити, або 11%.

         Усі запити, отримані у 2020 році, розглянуто в межах компетенції Головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області.

         За класифікацією змісту запитів на інформацію дописувачів найбільше цікавили питання соціального захисту та пенсійного забезпечення 12 запитів або 67% загальної кількості. Запитувачі, зокрема, звертались щодо надання інформації про:

  • роз’яснення норм пенсійного законодавства (соціальний і правовий захист військовослужбовців, отримання інформації щодо сум та умов виплати пенсії за віком);
  • надання інформацію щодо виплати заборгованості за судовими рішеннями 2019, 2020 років;
  • щодо виготовлення електронного посвiдчення пенсiонера;
  • кадрові питання (навантаження працівників відділу ретроконверсії Управління пенсійного забезпечення).

         Усі запити відповідно до Закону України “Про доступ до публічної інформації” опрацьовані у встановлені законодавством строки.

background Layer 1